Architect

Als architect bent u van vele markten thuis. Interalu is gespecialiseerd in één ding: klimaatplafonds. Maar daar weten we dan ook alles van. En die kennis delen we graag met u. Zodat u uw visie kunt verwezenlijken in elk type gebouw dat u ontwerpt.

Onze SAPP®ceiling heeft een zeer open structuur en een hedendaags design. Met weinig energie behaalt dit klimaatplafond een hoog rendement. Bovendien integreert het de energie van het gebouw in de klimaatregeling. De SAPP®ceiling heeft dan ook een positieve invloed op de BREEAM score van een gebouw.

Van de Easy-KlimaPlus® werd al meer dan 1.000.000 m² gerealiseerd. Dit plafond is aanpasbaar aan elke ruimte. Dankzij zijn lage inbouwhoogte, 5 cm van het plenum, is de Easy-KlimaPlus® ook heel geschikt voor renovaties. Een goede klimaatregeling behoort tot de basisuitrusting van elk modern kantoorgebouw. En een klimaatplafond is hiervoor een goede keuze, ook omdat u met de verdere inrichting nog alle kanten op kunt

Anthony Schrauwen
June, 2020

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouer van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony.

Building Holland Interalu
April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

September, 2017

Als partner van De Derde Long nodigt Interalu u graag uit voor de inspiratiesessie van 7 november. 

A+ label VOC
June, 2017

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.