Bouwheer

Als u vandaag een nieuw gebouw wilt zetten -of een ouder bouwwerk wilt renoveren- zijn er heel wat factoren waarmee u rekening moet houden. Duurzaamheid, comfort en lange levensduur zijn belangrijke elementen die erg bepalend kunnen zijn voor de keuze van uw materiaal en/of leverancier.

Duurzaamheid

Stalen klimaatplafonds van Interalu scoren optimaal op al deze onderdelen. Staal is een van de duurzaamste materialen volgens de NIBE-index. Het is 100% recyclebaar en het heeft een lange levensduur. Interalu klimaatplafonds kunnen al koelen met water vanaf 18-19°C, dat betekent dat er weinig energie nodig is voor een uitstekend resultaat.

Comfort

Doordat Interalu klimaatplafonds werken met stralingswarmte, is er geen hinder van tocht, geruis of circulatie van slechte lucht. Bovendien bieden ze een uitstekende akoestiek. Dat is belangrijk, zowel voor spraakverstaanbaarheid als voor geluidsabsorptie. Zeker in vergaderzalen, klaslokalen en aula's  maar ook in landschapskantoren draagt een goede akoestiek bij aan het omgevingscomfort.

Lange levensduur

Een stalen Interalu-plafond gaat jaren mee. Zonder speciale onderhoudsmaatregelen bent u verzekerd van een goedwerkend klimaatplafond met een tijdloze uitstraling.

Anthony Schrauwen
June, 2020

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouer van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony.

Building Holland Interalu
April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

September, 2017

Als partner van De Derde Long nodigt Interalu u graag uit voor de inspiratiesessie van 7 november. 

A+ label VOC
June, 2017

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.