Eigenaar - huurder

Comfort & akoestiek

Doordat Interalu klimaatplafonds werken met stralingswarmte, heeft u geen hinder van tocht, geruis of circulatie van slechte lucht. Bovendien bieden ze een uitstekende akoestiek. Dat is belangrijk, zowel voor spraakverstaanbaarheid als voor geluidsabsorptie. Zeker in vergaderzalen, klaslokalen en aula's maar ook in landschapskantoren draagt een goede akoestiek bij aan het omgevingscomfort.

 

Flexibiliteit van uw gebouw

Vandaag betrekt u een gebouw met een bepaald idee over de inrichting. Maar over een jaar of over tien jaar denkt u daar misschien heel anders over. Interalu houdt daar rekening mee. Onze klimaatplafonds worden zodanig geplaatst dat u heel gemakkelijk en op eender welk moment een extra wand kunt voorzien of juist kunt weghalen.

 

Lage onderhoudskosten

En Interalu houdt de onderhoudskosten mee in het oog voor u, op verschillende manieren.  Zo hebben onze klimaatplafonds maar liefst 90% minder koppelingen dan andere systemen. Bovendien liggen de koppelingen van een Interalu-klimaatplafond in de gang of in de technische zone.  Bij eventuele onderhoudswerkzaamheden aan het plafond kunt u dus ongestoord verder werken. U heeft geen speciale onderhoudsproducten nodig en schilderen hoeft u de metalen plafonds ook niet.

Anthony Schrauwen
June, 2020

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouer van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony.

Building Holland Interalu
April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

September, 2017

Als partner van De Derde Long nodigt Interalu u graag uit voor de inspiratiesessie van 7 november. 

A+ label VOC
June, 2017

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.