Easy-KlimaPlus®

Budgetvriendelijk klimaatplafond

Easy-KlimaPlus®, zijn naam zegt het zelf: Easy, want dit plafond is de eenvoud zelf.
Zoekt u een budgetvriendelijk, flexibel en comfortabel klimaatplafond, dan kiest u beslist voor Easy-KlimaPlus®. Interalu installeerde hiervan al meer dan 2,5 miljoen m², dat zegt genoeg.

> 2,5 miljoen m² gerealiseerd

Easy-KlimaPlus® is een zeer geliefd klimaatplafond. Dat blijkt wel uit het grote aantal vierkante meters dat Interalu van dit plafond al mocht plaatsen. De flexibiliteit van dit plafond is enorm, het past zich volledig aan aan uw gebouw, niet omgekeerd. Easy-KlimaPlus® past in elke ruimte: vierkant, rechthoekig of rond en alles daar tussenin. Interalu installeert de leidingen, die ervoor zorgen dat uw ruimte gekoeld of verwarmd wordt, altijd volledig van muur tot muur. De koeling of verwarming verspreidt zich zo perfect over de gehele oppervlakte.

Lage inbouwhoogte

Eén van de grootste troeven van de Easy-KlimaPlus® is de lage inbouwhoogte. Vijf centimeter van het plenum, meer heeft Easy-KlimaPlus® niet nodig. Dat is meteen de reden waarom Easy-KlimaPlus®, naast nieuwbouw, zo geliefd is voor renovaties. Oudere gebouwen hebben vaak een wat beperktere hoogte. Dankzij de Easy-KlimaPlus® voldoen ze aan de hedendaagse normen voor moderne gebouwen zonder noemenswaardig ruimteverlies.

Akoestische topkwaliteit

Dankzij de perforaties in de panelen heeft de Easy-KlimaPlus® ongeëvenaarde akoestische kwaliteiten. De horizontale isolatiematten, die over het gehele plafond liggen, zorgen voor een perfecte absorptie over alle frequenties. Dit laatste is zeker in vergaderruimtes, klaslokalen, aula's en landschapskantoren een enorme aanrader. Overlangsisolatie op de panelen en verticale akoestische barrières boven de bandrasterprofielen garanderen dat gesprekken binnen de ruimte blijven.

Budgetvriendelijk

Het uiterst efficiente productieproces, in combinatie met het innovatieve activeringsmechanisme, maakt de Easy-KlimaPlus® een budgetvriendelijk klimaatplafond. Het plaatsen van het plafond gaat bijzonder snel waardoor u veel tijd, en dus geld, bespaart.

Technische gegevens

  • Modulatie: 75 - 250mm
  • Breedtes, actieve panelen: 150, 175, 200, 225, 250mm
  • Technische panelen: bovenstaande breedte + 75, 100, 125mm
  • Geen voeg
  • Hoogte: 50mm
  • Perforatiegraad: Ø 2mm: 16 - 18,7%, Ø 2,3mm: 23%
  • Keuze uit 'perfo' en 'full perfo'
  • Koeling: 90% straling + 10% convectie. 74 - 78 W/m² bij ∆t 10K
  • Verwarming: 100% straling. 96 W/m² bij ∆t 15K

Downloads