Architect

Als architect bent u van vele markten thuis. Interalu is gespecialiseerd in één ding: klimaatplafonds. Maar daar weten we dan ook alles van. En die kennis delen we graag met u. Zodat u uw visie kunt verwezenlijken in elk type gebouw dat u ontwerpt.

Onze SAPP®ceiling heeft een zeer open structuur en een hedendaags design. Met weinig energie behaalt dit klimaatplafond een hoog rendement. Bovendien integreert het de energie van het gebouw in de klimaatregeling. De SAPP®ceiling heeft dan ook een positieve invloed op de BREEAM score van een gebouw.

Van de Easy-KlimaPlus® werd al meer dan 1.000.000 m² gerealiseerd. Dit plafond is aanpasbaar aan elke ruimte. Dankzij zijn lage inbouwhoogte, 5 cm van het plenum, is de Easy-KlimaPlus® ook heel geschikt voor renovaties. Een goede klimaatregeling behoort tot de basisuitrusting van elk modern kantoorgebouw. En een klimaatplafond is hiervoor een goede keuze, ook omdat u met de verdere inrichting nog alle kanten op kunt.

February, 2021

Ben je op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan in de afbouw met diverse uitdagende projecten door heel Nederland?

Ben je woonachtig tussen Rotterdam en Utrecht?

 

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Anthony Schrauwen
June, 2020

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouer van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony.

SAPP ceiling Timmerhuis Rotterdam
November, 2018

Over vijf jaar moet elk Nederlands kantoorgebouw energielabel C of hoger voor kunnen leggen. Minder dan de helft voldoet aan die norm. Het overgrote deel van de bedrijven moet vandaag actie ondernemen om zeker te zijn dat ze in 2023 niet moeten verhuizen.

Interalu Building Holland
April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

A+ label VOC
February, 2018

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

March, 2016

Maar liefst drie gebouwen met Interalu klimaatplafonds vielen in de prijzen tijdens de MIPIM in Cannes vorige week.