Ingenieur

Voor u als ingenieur draait alles om vermogen. Er wordt van u verwacht dat u mogelijkheden biedt die met een zo klein mogelijke inspanning, een zo groot mogelijk resultaat neerzetten. Een Interalu-klimaatplafond is daarom een interessante oplossing voor u.

Snelle reactietijd, hoge efficiëntie

Een Interalu-klimaatplafond heeft een lage inertie en een hoge conductiviteit. Het systeem fungeert puur als doorgeefluik van energie. Zo brengt het plafond snel en homogeen elke ruimte op de gewenste temperatuur. Via straling, dus geen tocht, geen slechte lucht. Met een Interalu-klimaatplafond bereikt u een ideale leefomgeving met comfortklasse A.

Hoog akoestisch comfort

Kiest u voor een geperforeerde uitvoering van een Interalu-klimaatplafond, in combinatie met een geluidsabsorberend vlies en/of een akoestische deken, dan verhoogt u de verstaanbaarheid in een ruimte enorm. Dit wordt dan ook vaak toegepast in aula's, scholen en vergaderzalen. Om geluid te dempen, richting gang of aangrenzende ruimtes, kunt u akoestische barrières voorzien. Een goede akoestiek levert een grote bijdrage aan het leefcomfort van een ruimte.

SAPP®ceiling: open structuur, open mogelijkheden

De open structuur (40% bij continue en 70% bij eilandtoepassingen) laat toe om via nachtspoeling de massa van het gebouw te integreren in het ecologische energieconcept van uw project.

Interalu Research & Development

Onze onderzoeksafdeling werkt regelmatig samen met gespecialiseerde onderzoeksinstellingen en studiebureaus. Bijvoorbeeld met Universiteit Gent voor de brandveiligheid, met de universiteit van Stuttgart (D) voor onze klimaattechnologie en met studiebureau Peutz (NL) voor de akoestiek.

SAPP ceiling Timmerhuis Rotterdam
November, 2018

Over vijf jaar moet elk Nederlands kantoorgebouw energielabel C of hoger voor kunnen leggen. Minder dan de helft voldoet aan die norm. Het overgrote deel van de bedrijven moet vandaag actie ondernemen om zeker te zijn dat ze in 2023 niet moeten verhuizen.

Interalu Building Holland
April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

A+ label VOC
February, 2018

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.

March, 2016

Maar liefst drie gebouwen met Interalu klimaatplafonds vielen in de prijzen tijdens de MIPIM in Cannes vorige week.

March, 2016

SAPPceiling Hybrid

Tijdens de beurs stelt Interalu de SAPPceiling Hybrid aan u voor. Dit intelligente klimaatplafond komt tegemoet aan de stijgende vraag naar duurzaamheid en het behalen van de norm voor passiefbouw (EPB).