Links

http://www.lcc-plafonds.be/

LCC-Plafonds is het zusterbedrijf van Interalu waaronder zich de productieafdeling bevindt. Naast het produceren, levert LCC-Plafonds de metalen plafondpanelen in niet-geklimatiseerde versie aan dealers en plaatsers.

 

http://www.architectenweb.nl/

Architectenweb is het Nederlandse platform voor architecten. U vindt er informatie over projecten, materiaal, leveranciers enz.

 

https://www.dgbc.nl/

De Dutch Green Building Council is een missiegedreven netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld die gezamenlijk  streven naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

 

http://www.architectura.be/

Architectura is de Belgische site met nieuws en informatie voor architecten, studiebureaus, leveranciers en ieder die geïnteresseerd is in architectuur.

 

http://www.dederdelong.be/

De Derde Long is het communicatie- en kennisplatform rond een duurzaam woon- en werkcomfort met een gezond binnenklimaat. De Derde Long richt zich tot bouwheren, architecten, studiebureaus, aannemers en eigenaars van gebouwen.
Een academisch team en een selecte groep experten uit de industrie delen hiervoor hun kennis en expertise. Vanuit een gezamenlijke visie wordt een substantiële bijdrage geleverd tot gezonde klimatologische omstandigheden en het comfort binnen een woon- of werkgebouw.