Nieuws

Vacature: Junior Projectleider Afbouw

February, 2021

Ben je op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan in de afbouw met diverse uitdagende projecten door heel Nederland?

Ben je woonachtig tussen Rotterdam en Utrecht?

 

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Anthony Schrauwen

Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu voor 100% over

June, 2020

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouer van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony.

SAPP ceiling Timmerhuis Rotterdam

Haal de energiedoelstelling met klimaatplafonds

November, 2018

Over vijf jaar moet elk Nederlands kantoorgebouw energielabel C of hoger voor kunnen leggen. Minder dan de helft voldoet aan die norm. Het overgrote deel van de bedrijven moet vandaag actie ondernemen om zeker te zijn dat ze in 2023 niet moeten verhuizen.

Interalu Building Holland

Welkom bij Interalu op Building Holland

April, 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van Building Holland. U bent nog steeds van harte welkom op onze stand 12.058. Kom eens langs! We vertellen u er graag alles wat u wilt weten over onze klimaatplafonds.

A+ label VOC

A+ label VOC voor Interalu klimaatplafonds

February, 2018

Zowel de SAPPceiling als de Easy-KlimaPlus klimaatplafonds behaalden het A+ label VOC, de hoogste Europese kwalificatie in deze categorie. De Indoor Air Comfort Gold testen werden uitgevoerd door Eurofins.

De luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouw

Interalu viert 45-jarig bestaan

September, 2016

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen en produceerde in die periode alle metalen plafonds voor de Belgische markt. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan de leiding van het Antwerpse familiebedrijf over.

3 projecten met Interalu klimaatplafonds winnen MIPIM Award

March, 2016

Maar liefst drie gebouwen met Interalu klimaatplafonds vielen in de prijzen tijdens de MIPIM in Cannes vorige week.

Maak kennis met SAPPceiling Hybrid op Building Holland

March, 2016

SAPPceiling Hybrid

Tijdens de beurs stelt Interalu de SAPPceiling Hybrid aan u voor. Dit intelligente klimaatplafond komt tegemoet aan de stijgende vraag naar duurzaamheid en het behalen van de norm voor passiefbouw (EPB).

Treurenberg Brussel met Interalu klimaatplafonds genomineerd voor MIPIM-Award

March, 2016

Nul-energie en BREEAM Excellent

Assar Architects ontwierp dit kantoorgebouw in het centrum van Brussel rond een asymetrisch atrium. Op niveau 1 kijk je uit op de patio en op de vijfde verdieping geniet je van een prachtig uitzicht op het historisch centrum van de hoofdstad.

 

Interalu op Building Holland

February, 2016

Van 22 tot en met 24 maart is Interalu present op Building Holland, RAI - Amsterdam.

Kom eens langs om bij te praten of, als u Interalu nog niet kent, kennis te maken. U bent van harte welkom op stand10.066.

De beurs is geopend: